За реклама

Забранено е публикуването на реклами, които са в разрез с българското законодателство.

Отговорност за верността и актуалността на дадена реклама се носи изцяло от физическото или юридическото лице, което я публикува.

Администраторите на сайта имат право да премахват реклами по собствена преценка и без предупреждение.

1.  ВИП рекламен банер - със специален цвят и текст по ваш избор, който е разположен  най-отгоре в средата под заглавната зона. Представлява препратка към Вашият интернет сайт или ако нямате такъв ние ще изготвим вътрешна рекламна страница и ще я публикуваме във vzaimopomosht.net 

Цена:  200.00 лв/мес.

2.  Рекламен банер - със специален цвят и текст по ваш избор, който е разположен  под слайдшоуто. Представлява препратка към Вашият интернет сайт или ако нямате такъв ние ще изготвим вътрешна рекламна страница и ще я публикуваме във vzaimopomosht.net 

Цена : 180.00 лв/мес.

3.  Страничен рекламен банер - представлява рекламно поле с изображение и текст по Ваше желание, поместени в ляво на страницата. 

Цена:  120.00 лв/мес.

При наемане на банер за период от една година получавате два месеца безплатно публикуване на Вашата реклама. 

Всеки банер може да има лого на един клиент /една марка/ - рекламодател. Присъствието в банера на лого на друг /втори, трети/ рекламодател /марка/ е възможно при оскъпяване от 50% върху тарифната цена за съответната позиция за всяко лого.

* Можете да получите и пакетна преференциална цена при наемане на повече от един рекламен елемент. Цена:  при запитване